Anbefalinger fra patienter

“Efter min 3. Korsbåndsskade i samme knæ opsøgte jeg Kaspar Saxstrup. Jeg havde forhørt mig hos en del sportsfolk og fået at vide at Kaspar er den dygtigste i landet. Jeg kan kun bekræfte og sige at det arbejde og den professionalisme jeg har oplevet fra Kaspar er helt unik. Jeg er nu tilbage på håndboldbanen og jeg tilskriver Kaspar en kæmpe del af æren. Uden ham havde det ganske enkelt ikke været muligt.”

Martin Larsen

“Som sportsudøver kommer skader aldrig belejligt og jeg har desværre haft flere end de fleste, men hver eneste gang har min førsteprioritet altid været en vurdering og efterfølgende behandling hos Kaspar Saxtrup. Han er i håndboldmiljøet kendt som en utrolig kompetent, pålidelig og ikke mindst meget empatisk speciallæge og det er en opfattelse, som jeg personligt deler fuldt ud. Jeg håber selvfølgelig ikke at jeg nogensinde bliver skadet igen, men hvis det skulle ske, så vil jeg trygt og uden tøven igen bruge Kaspar. ”

Sebastian Henneberg

“Kaspar har opereret mit knæ 2 gange og begge gange med et meget tilfredsstillende resultat til følge. Den primære grund for mig til at vælge Kaspar var, at han havde forståelse for sport, og hvad det kræver at skulle vende retur elitesport. Selvom det i mit tilfælde var et hårdt belastet og slidt knæ der skulle vende tilbage til sport følte jeg, at jeg fik faglig kompetent behandling og vejledning. Jeg vil gerne give de varmeste anbefalinger til at bruge Kaspar Saxtrup.”

Christoffer Cichosz

“Kaspar har hjulpet mig igennem min korsbåndsoperation tilbage i 2019. Operationen var enormt vellykket, hvor han formåede at bibeholde det gamle, overrevne korsbånd. Korsbåndet havde sat sig fast lidt længere nede i knæet, men Kaspar formåede at vikle det nye korsbånd rundt om det gamle. Kaspar hjalp mig tilbage på banen, så jeg kunne genoptage min håndboldkarriere. Jeg kan varmt anbefale Kaspar, han er en fantastisk læge og et menneske, som altid giver god service og behandling.”

Rasmus Henriksen

“Jeg valgte Kaspar Saxtrup til at operere mit knæ, fordi jeg havde hørt rigtig gode ting om hans arbejde og operationer igennem andre håndboldspillere. Både før, under og efter min operation var Kaspar rigtig hjælpsom, så jeg kan klart anbefalde at anvende Kasper, hvis du skulle få en skade.”

Mads Hoxer

“Mit forløb hos Kaspar i forbindelse med ACL operationen var godt og effektivt – lige fra den første samtale til operationen og opfølgning. Jeg følte, jeg var i trygge og kyndige hænder. De bedste anbefalinger herfra.”

Torben Pedersen

“Som professionel håndboldspiller med mange kampe og træninger, løber man altid en risiko at blive skadet. Da uheldet var ude, så blev jeg meget glad for, at jeg blev taget godt om af en professionel læge og lægeklinik. Jeg følte fra start til slut, at jeg var i trygge hænder. Det var meget vigtigt og skønt for mig. Jeg Er meget taknemlig for den hjælp jeg har fået af Saxtrup.”

William Bogojevic

“Jeg har under en lang handbollskarriere haft knaeproblem och har blivit opererad i Sverige, Tyskland och Danmark. Senaste to operationerna har Kaspar lavet och det är dem der har givet klart bedst resultat. Servicen på hans klinikum har varit super och jag kan virkelig anbefale Kaspar hvis du har brug för experthjaelp.”

Johan Sjöstrand